När du är i behov av tjänster inom tvätt och underhåll av tak i Uppsala bör du kontakta SVEA Takvård AB. Detta företag har nämligen en lång och gedigen erfarenhet av att utföra denna typ av tjänster. Läs vidare för att få reda på mer!

4 saker som du kan vilja veta om SVEA Takvård AB:s tjänster

Vi skulle kunna sväva ut och beskriva företaget SVEA Takvård AB och deras tjänster i detalj. För din bekvämlighets skull har vi dock valt att sammanfatta vårt resonemang på följande sätt:

  • De erbjuder miljövänlig takvård och taktvätt. Företaget fokuserar på miljövänliga metoder för att noggrant rengöra och förhindra påväxt på ditt tak. De använder specialanpassade algmedel för att effektivt ta bort mossa, lavar och alger, samtidigt som de förebygger ny påväxt.
  • De utför installation av nockband för att skydda taket mot fuktskador. För att ytterligare skydda ditt tak mot fuktskador och förlänga dess livslängd erbjuder SVEA Takvård AB även installation av nockband längs med takets nock. Nockbandet hjälper till att förhindra att vatten och fukt tränger in i taket genom skarvarna och bidrar till att förhindra skador och kostsamma reparationer på lång sikt.
  • Du erbjuds minst 4 års garanti mot ny påväxt efter takrengöring. Företaget erbjuder en garanti på minst 4 år efter genomförd takrengöring att taket förblir fritt från ny påväxt. Detta ger dig som kund trygghet och försäkran om att taket kommer att vara i gott skick under en längre tid.
  • Företaget har expertis inom alla typer av tak. Oavsett vilken typ av tak du har, kan företagets erfarna team ta hand om det. De har kunskap och erfarenhet av att hantera allt från tegel- och betongtak till plåttak och eternit.

Skydda ditt hem och din investering med professionell takbesiktning

Genom att anlita SVEA Takvård AB för regelbundna takbesiktningar och takvård kan du säkerställa att ditt tak skyddas mot skador, förblir i gott skick och förlänger dess livslängd. Med deras expertis och engagemang för kundnöjdhet kan du känna dig trygg i att ditt hem och din investering är i goda händer.

Kort om SVEA Takvård AB och företagets tjänster