Kontantkort och abonnemang på bredband från Hallon

Hallon är ett ”lågprismärke” inom telefoni och mobilt bredband. Vad erbjuder de för alternativ och prisnivåer? Vad är deras styrka och svaghet?

Billigt och enkelt är två ord som kännetecknar operatören. Detta oavsett om det är mobilabonnemang eller bredband från Hallon som önskas. I början vände man sig primärt mot en yngre målgrupp men idag tecknas abonnemanget av ”alla åldrar”.

Vad kostar bredband på kontantkort?

Kontantkort gäller i 30 dagar och finns på 5GB upp till 200 GB. Detta med kostnad på 89 kr upp till 299 kr. En stor fördel med Hallon är att de även anger jämförelsepris per GB. Av självklarliga skäl är det billigaste med 200GB där priset hamnar på 1,50 kr/GB.

Vad kostar bredband på abonnemang?

Även med abonnemang går det att välja på 5GB till 200GB. Däremot är priset rejält mycket lägre med abonnemang – i alla fall de tre första månaderna.

Här ger de nämligen halva priset under tre månader. När det sedan går upp till ordinarie pris är det samma som med kontantkort. Med abonnemang blir det billigare i början och smidigare sedan. Detta genom att inte påfyllning behöver ske på samma sätt som med ett kontantkort.

Det är också det enda som skiljer dessa former av bredband. De fungerar annars på exakt samma sätt. För personer som inte kan få abonnemang är även kontantkort enda alternativet.

(Siffror från april 2020 – Med reservation för eventuella prisändringar sedan dess)

Alltid med bredband från Hallon

  • Ingen bindningstid

Säg upp ditt abonnemang exakt när du vill. Bli aldrig låst i långa och krångliga avtal.

  • Öka eller minska surf enkelt

Via inloggat läge på internet är det mycket enkelt att ändra storleken på abonnemanget månad till månad.

  • Kontantkort och abonnemang

Önskas kontantkort som behöver laddas på varje månad? Eller prioriteras bredband från Hallon på abonnemang?

  • Spara din surf

Gör du inte slut på den köpta surfmängden sparas den automatiskt till kommande månad. Som mest går det att spara 100 GB.

  • 3G och 4G

Med bredband från Hallon ges exakt samma teckning som med Tre. Detta eftersom de använder deras nät. Det innebär att surfandet både kan ske i 3G och 4G.

Kontantkort och abonnemang på bredband från Hallon