Fem fakta om https://kopit.se

Lär dig mer om https://kopit.se – här presenteras fakta om webbplatsen för dig som inte själv vill granska den.

Vem driver och tar hand om https://kopit.se?

Då det saknas en ”Om Oss” sida är det svårt att direkt hitta vem som driver bloggen https://kopit.se . Många väljer att lägga kontaktuppgifter i footern men även detta saknas. Att det inte finns någon tydlig avsändare behöver inte betyda att den fakta som presenteras är felaktig. Däremot bör man som läsare vara lite mer ifrågasättande när det kommer till källor.

Inom vilka områden publiceras artiklar?

Bland de fem senaste inläggen hittas exempelvis följande artiklar:

  • Hur kan man få hjälp med sin bokföring?
  • Ordning och reda på arbetsplatsen
  • Så använder du internet för att hitta företagsuppgifter

Det är alltså en blogg med tydligt fokus på företagande och hur företagare kan underlätta arbetet genom olika arbetssätt och tjänster som nås online.

Ger artiklarna någon hjälp?

De artiklar som är publicerade på https://kopit.se har ungefär samma upplägg.

  1. Förklara problemet

Ett exempel kan vara att artikeln visar på det problem som många företagare har med att hålla rätt på papper och dokument. Alternativt hur en företagare som inte har kontroll på sina siffor lätt kan ta ekonomiskt felaktiga beslut. Det finns alltså ett problem.

  1. Nyttan med en bättre lösning

När läsaren förstått att det är ett problem är nästa steg att förklara nyttan med en bättre lösning. Vad tjänar företagaren i tid och pengar på att ha ordning på papper, vad tjänar de på att ha en auktoriserad revisor osv.

  1. Lösningen

Sista steget är att presentera ett par olika lösningar på de problem som visats upp. Hur kan företagaren på ett effektivt sätt lösa problemet?

Får material spridas vidare?

Nej, längst ner på sidan anges att materialet på https://kopit.se är skyddat enligt copyrightlagen. Det är därmed enbart lagligt att sprida vidare citat eller kortare referat av sidan. Att däremot kopiera längre stycken är inte ett korrekt förfarande. Ingen får heller ange att den personen är upphovsrättsmakare till texterna om detta inte är korrekt.

Går det att få kontakt med domänägaren?

Önskar du veta mer om https://kopit.se eller av annan anledning få kontakt med domänägaren? Du kan i detta fall kontrollera vilket webbhotell domänen ligger på och skicka en förfrågan till webbhotellet om de kan vidarebefordra en kontakt till ägaren. Ägaren kommer då få information om önskemål om kontakt – däremot är det helt upp till ägaren att agera eller inte på detta.  För mer info om https://kopit.se – besök sidan och läsa den information som finns.

Fem fakta om https://kopit.se